Mother’s day gift idea

Mother’s day gift idea

It’s almost that time of the year: mother’s day! The day you should really spoil your mother and I hope I can help you figuring out what to give to your mom. Ofcourse you can give your lovely mother flowers or chocolate, but don’t you think your mother deserves something special?

I wasn’t sure what to give to my mom this year: sometimes you think you already bought everything once and then your present doesn’t feel special. If you want to give a beautiful and good quality present for an affordable price, then the jewelry of Lucardi would be a good option! My mother really likes jewelry in the color rose gold, so I thought such a combination would be a lovely gift. What I love about the combination, is that it’s very minimalistic and perfect for all ages. I would definitely wear them myself, so I’m afraid I will borrow some of the jewelry once in a time.

When I picked the jewelry from the mother’s day flyer, I saw many discounts! You should really take a look 🙂 Happy mother’s day ♥


Het is bijna weer zover: moederdag! De dag dat je je moeder extra in het zonnetje mag zetten en daarom hoop ik dat ik jullie met deze blogpost kan helpen bij het kopen van een cadeautje. Je kunt natuurlijk altijd een bosje bloemen kopen of chocola geven, maar jouw moeder verdient iets speciaals!

Zelf wist ik nog niet wat ik mijn moeder dit jaar moest geven: op een gegeven moment krijg je het idee dat je alles al een keer hebt gegeven. Als je een mooi en kwalitatief cadeau wil geven voor een betaalbare prijs, zijn de sieraden van Lucardi een goede optie! Mijn moeder houdt de laatste tijd erg van sieraden in rosé kleur, dus het leek me leuk om in die kleur een mooie combinatie uit te kiezen. Wat ik zo leuk vind aan de combinatie, is dat het minimalistisch is en voor alle leeftijden geschikt. Ik zou het zeker zelf ook zo dragen, dus ik ben bang dat ik af en toe dit setje ga lenen..

Bij het kiezen van de sieraden uit de moederdagfolder, zag ik heel veel kortingen!! Zeker leuk om even te kijken 🙂 Fijne moedersdag! ♥

 

*This blogpost is in collaboration with Lucardi Juwelier

*Deze blogpost is samenwerking met Lucardi Juwelier

 

Follow:
Share:

Leave a Reply