A touch of pink // N U B I K K sneakers

A touch of pink // N U B I K K sneakers

About NBKK

Nubikk has been on the market since 2012 and from then the brand has rised very quickly. The brand was created in the Netherlands , but they also sell their products in Belgium and Germany. I got my sneakers at Donelli. The international retail still grows and the cause of this succes is: inspiration from the streets. As Nubikk said on their website: “Nubikk is driven by the complexity of everyday life”. They want to reach a huge audience with a good taste with their style and they want to offer high-end design for an affordable price. The products are designed and developed in the Netherlands and they’re produced in other parts of Europe. The shoes are made of good quality with materials made in Italy.

The name is made up because of a kind of leather many shoes have: buckskin (nubuck in Dutch). The founders had the feeling something missed in the shoe market: affordable shoes with a unique high-end design.


Over NBKK

Nubikk heeft in 2012 zijn intrede gemaakt in de markt en sindsdien is het merk sterk gegroeid. Het merk is ontstaan in Nederland, maar wordt ook veel verkocht in België en Duitsland. De internationale verkoop neemt steeds meer toe en de reden voor dit succes is: inspiratie van de straat. Zoals Nubikk op haar website aangeeft: “Nubikk wordt gedreven door de complexiteit van het dagelijks leven”. Ze willen met hun style een groot publiek met een goede smaak bereiken en ze willen voor een toegankelijke prijs high-end design aanbieden. De producten worden ontworpen en ontwikkeld in Nederland en geproduceerd in andere delen van Europa. Het materiaal van de schoenen heeft zijn hoge kwaliteit te danken aan Italië. 

De naam is bedacht naar aanleiding van een leersoort dat in veel schoenen verwerkt wordt: nubuck. De oprichters van het merk hadden het gevoel dat de schoenenmarkt ontbrak aan betaalbare schoenen met een uniek high-end design.

Streetwear and high quality

The collection of Nubikk can be described as tough and it is inspired on streetwear. The design of the shoes is timeless and they’re from high quality. This in combination with an affordable price makes it very attractive to choose for shoes from Nubikk. The many details in rose, gold and silver can be seen in the new collection of Nubikk and I like it! What I especially like is that my new shoes can be combined with many outfits and I love the velcro. Some people have to get used to the velcro, but it fits very comfortable and I think it looks tough. A great detail is the pink soles, they give the sneakers an extra touch.

What I love most is to let the color pink come back in the rest of my outfit. I combine them with a pink knit and my pink Furla bag, but I also like it with a pink watch or jewelry. They’ll also look great with a denim skirt in summer, can’t wait for the sun! I’m curious if you like these sneakers. How would you combine them?


Streetwear & hoge kwaliteit

De collectie van Nubikk kan worden omschreven als stoer en is geïnspireerd op het straatleven. De design is tijdloos en de schoenen zijn van hoge kwaliteit. Dit in combinatie met een betaalbare prijs maakt het erg aantrekkelijk om te kiezen voor schoenen van Nubikk. De vele details in rosé, goud en zilver zie je veel terug in de nieuwe collectie van Nubikk en ik ben er fan van! Wat ik erg leuk vind aan de schoenen die ik aan heb op de foto’s, is dat de kleur goed te combineren is met meerdere outfits en ik ben gek op klittenband. Voor sommigen is het nog even wennen dat deze trend teruggekomen is, maar het zit comfortabel en ik vind het heel stoer staan. Een erg leuk detail zijn de roze zolen van de sneakers, ze geven de sneakers een extra twist.

Het leukste vind ik om de sneakers te combineren met een zwarte of blauwe jeans. Ik vind het dan interessant om de roze tinten terug te laten komen in de rest van mijn outfit. Zo combineer ik ze met een roze trui en mijn roze Furla tas, maar ik vind het ook al leuk met bijvoorbeeld een roze horloge of riem. Verder zullen ze ook erg leuk staan met een spijkerrokje in de zomer, ik kan niet wachten tot het zonnetje weer schijnt. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Hoe zou jij ze combineren?

At the Donelli storeNubikk Noah Straps Contra suedeNubikk Noah Straps Contra suede

“NBKK wordt gedreven door de in complexiteit van het dagelijkse leven. Eenvoudig en open, bieden wij toegankelijk high end design voor een breed publiek met een goede smaak.”

Follow:
Share:

Leave a Reply