Blue bomber

Blue bomber

It’s time to show you another outfit! I love the over knee-boots trend but I didn’t buy them until a month ago. Fortunately I stumbled on these amazing boots at a boutique in Rotterdam. You can wear them with a dress or a skirt, especially now because it’s chilly outside. I think they give such an outfit a chic look. I also like to wear them with a tight jeans, because they make your outfit look more tough. I have to confess that I have this thing with bombers, haha! I noticed that whenever I see a bomber, when shopping, I want to try it on but right now i’ts better for me to focus on knitwear for winter. I really need more knits. The bomber I’m wearing on the pictures is from SheIn and I really like the color. I do prefer to combine it with a black jeans and a white top, because in that way you give the outfit more contrast. I think this effect will fade away if you wear it with a blue jeans. Happy day everyone!
// Het is tijd om weer een andere outfit aan jullie te laten zien! Ik ben echt al een hele tijd helemaal gek op de overknee-boots trend, maar ik had ze tot een maand geleden nog niet gekocht. Gelukkig kwam ik deze geweldige laarzen tegen bij een boutique in Rotterdam. Ik draag ze graag onder een jurkje of rokje, zeker nu het zo koud is buiten. Ik vind ze bij zo’n outfit heel chique staan. Over een strakke jeans vind ik ze ook heel leuk staan, ze maken je outfit een stuk stoerder. Ik moet jullie iets bekennen, ik ben n.l. gek op bombers, ik vind ze gewoon geweldig. Ik betrap mezelf erop dat als ik tijdens het shoppen een bomber zie ik hem direct wil passen, maar ik kan me nu beter richten op lekkere warmen truien. Daar zou ik er nog wel wat meer van willen hebben. Het jasje dat ik aan heb is van een online website genaamd ‘SheIn’ en ik vind de kleur heel erg leuk. Ik draag dit jasje het liefst met een zwarte jeans en een witte top, zodat je meer contrast creëert in je outfit. Met een blauwe jeans zal het effect van het jasje een beetje wegvallen. Fijne dag iedereen!

img_0012img_0011img_0010img_0013What I’m wearing: SheIn bomber jacket // Costes t-shirt // Monki jeans // Most Wanted overknee-boots // Fabienne Chapot bag

Follow:
Share:

4 Comments

  • Femke
   Author
   December 1, 2016 / 11:15 am

   Thankyouu!!

 1. November 30, 2016 / 7:24 am

  Hele leuke outfit!

  • Femke
   Author
   December 1, 2016 / 11:15 am

   Dankjewel meid!

Leave a Reply