fbpx Skip to content

Femke Vermaasowner BYFEMKE

“Hi, nice to e-meet!

Vanuit hartje Rotterdam help ik bedrijven bij het opzetten van effectieve online groeistrategieën en de creatieve implementatie daarvan. Ik geef niet alleen advies m.b.t. groeien middels online marketing, maar kan deze ook uitvoeren. Zo kan je je volledige social media kanalen uit handen geven; van fotografie tot het adverteren via Instagram & Facebook en het versturen van nieuwsbrieven ter verhoging van de online conversie.

Een klein stukje achtergrond. Ik heb mijn passie voor de online wereld en met name Instagram op vroege leeftijd ontdekt, wat ondertussen heeft geresulteerd in een bereik van 25.000 volgers op mijn persoonlijke Instagram account. Al bijna 5 jaar geleden heb ik mijn kennis ingezet voor BYFEMKE en heb ik diverse bedrijven ondersteund bij hun social media strategie.

Sinds juli 2021 heb ik de opleiding Commerciële Economie met als studierichting Creative Marketing & Sales succesvol afgerond, waarna ik mijn volledige focus op BYFEMKE heb gelegd. Wat in het jaar 2017 begon als een social media bureau, is ondertussen uitgegroeid tot een online marketingbureau.”

Content creatie

Fotografie - Videografie - Bewerking - Design

Social media beheer

Strategievorming - Fotografie - Bewerking - Content Creatie - Contentkalender - Copywriting

Influencer marketing

Campagnevorming - Contact Influencers - Organiseren Events - Langdurige samenwerkingen

Social advertising

Contentstrategie – advertentiecampagnes – resultaten meten

E-mailmarketing

Het ontwerpen en versturen van nieuwsbrieven - Meer nieuwsbrief inschrijvingen - Memberships

Team

BYFEMKE werkt graag samen met freelancers. Wil jij ons team social media & online marketing team versterken? Stuur ons dan een mailtje: info@byfemke.com

Untitled design-11

Joviënne Elean

Content Creator
Untitled design-25

Juliën Kreuk

Visual Designer