Skip to content

Diensten.

Als social media bureau biedt BYFEMKE diverse diensten aan ter optimalisatie van de social media & online marketing van jouw bedrijf. 

 

Content creatie

Fotografie - Videografie - Bewerking - Design

Wil jij leuke en originele content voor bijvoorbeeld social media, de website of nieuwsbrieven? BYFEMKE fotografeert en creëert content voor diverse kanalen.Social media beheer

Strategievorming - Fotografie - Bewerking - Content Creatie - Contentkalender - Copywriting

Wil jij social media helemaal uit handen geven, zodat er het beste uit jouw socials kan worden gehaald? Dan is dit pakket iets voor jou. BYFEMKE beheert jouw social media kanalen en creëert unieke content in de stijl van jouw bedrijf.

Influencer Marketing

Campagnevorming - Contact Influencers - Organiseren Events - Langdurige samenwerkingen

Wil jij samenwerken met Influencers, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? BYFEMKE heeft ervaring van zowel de kant van de influencer als die van het bedrijf. Krachtige samenwerkingen kunnen tot meer bereik en een grote naamsbekendheid van jouw bedrijf zorgen.

Social Advertising

Contentstrategie - advertentiecampagnes - resultaten meten

Social Advertising is dé tool om jouw doelgroep efficiënt en effectief te bereiken. Dit kan leiden tot een grotere naamsbekendheid, meer volgers op socials, meer webshop verkopen & meer nieuwsbrief inschrijvingen.

E-mailmarketing

Het ontwerpen en versturen van nieuwsbrieven - Meer nieuwsbrief inschrijvingen - Memberships

Wil jij je klanten graag op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen? E-mailmarketing is een interessante manier om klanten te betrekken bij je bedrijf en daardoor meer omzet te genereren.

Analyse + advies

Een analyse van de marketing kanalen -
Strategisch advies - Groeimogelijkheden

BYFEMKE analyseert jouw bedrijf en haar marketing kanalen en komt met een strategisch advies. Zo weet jij precies waar de groeimogelijkheden zitten en hoe jij marketing het beste kan inzetten voor jouw bedrijf.

Laten we de kansen van social media samen bespreken

Wil jij graag samenwerken? Of ontvang je graag meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Stuur dan een mailtje