fbpx Skip to content

Content CreatieMaak jouw verhaal visueel aantrekkelijk.

Bij BYFEMKE begrijpen we dat sterke en originele content essentieel is om je bedrijf of merk te onderscheiden. Het Content Creatie pakket is ontworpen om je te helpen bij het creëren van boeiende en onderscheidende content voor diverse platformen, zoals social media, websites en nieuwsbrieven. Samen met jou kiezen we een unieke uitstraling die perfect aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf, waardoor je doelgroep op een creatieve en herkenbare manier wordt bereikt.

Wat verstaan wij onder content?

  • Foto’s
  • Video’s
  • Online Visuals

Wanneer is Content Creatie het pakket voor jou?

Voor leuke, originele foto’s: Als je op zoek bent naar aantrekkelijke visuele content voor social media of je website. Visuele beelden hebben de kracht om jouw merkidentiteit op een overtuigende manier aan consumenten over te brengen. Laat BYFEMKE prachtige beelden creëren voor een professionele uitstraling.

  • Voor creatieve, inspirerende video’s: Als je op zoek bent naar originele videocontent voor platformen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn of TikTok. Laat BYFEMKE meeslepende video’s maken die de aandacht van jouw doelgroep trekt!
  • Voor Online Ontwerpen: Als je onderscheidende ontwerpen nodig hebt voor vacatures, advertenties of Facebook/Instagram Story’s. BYFEMKE gebruikt de huisstijl van jouw bedrijf als basis en brengt creativiteit in om opvallende, creatieve ontwerpen te maken.

Hoe gaan wij te werk?

We starten met een brainstormsessie, waarin we samen bepalen welke en hoeveel content er gecreëerd moet worden. Voor een foto- of videoshoot regelen we de datum, locatie en eventuele modellen. BYFEMKE bereidt de shoot voor met een moodboard en content ideeën en na de shootdag worden de beelden geselecteerd en bewerkt. De afgesproken beelden worden vervolgens naar het bedrijf/merk gestuurd, welke vrij mogen worden gebruikt voor o.a. website, nieuwsbrieven en social media.

Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden van content creatie? Stuur dan een e-mail naar info@byfemke.com. Samen creëren we content die spreekt, inspireert en jouw merk doet opvallen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?Laat je gegevens achter en we nemen graag contact met je op.