fbpx Skip to content

Influencer MarketingSamenwerkingen om je online zichtbaarheid te vergroten.

Het opzetten van samenwerkingen met Influencers in diverse vormen is een manier om het online bereik van jouw bedrijf/merk te vergroten. Influencer marketing is gegroeid tot een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie voor vele ondernemingen.

 Wat is een Influencer?

Een influencer is iemand die aanzienlijke invloed uitoefent op anderen, met name op hun koopgedrag. Deze personen hebben een aanzienlijk online bereik, waardoor ze impact kunnen hebben op hun volgers. Ze bouwen deze invloed op basis van autoriteit, kennis of de sterke band die ze hebben met hun publiek. Dit kunnen bijvoorbeeld acteurs, zangeressen of beroemdheden zijn.

Wat kan een Influencer voor jouw bedrijf of merk betekenen?
Een influencer kan jouw product of dienst op een leuke, creatieve en originele manier onder de aandacht brengen bij zijn of haar volgers. Dit kan resulteren in een aanzienlijke vergroting van het bereik en uiteindelijk leiden tot een verhoogde conversie voor jouw bedrijf of merk.

BYFEMKE helpt jou met het opzetten van waardevolle samenwerkingen met Influencers. Dit kan variëren van het sluiten van barterdeals (producten in ruil voor ‘exposure’) tot het organiseren van blogger events en het opzetten van betaalde samenwerkingen. BYFEMKE creëert een Influencer campagne passend bij jouw bedrijf/merk en neemt je mee in het gehele proces.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van influencer marketing? Aarzel niet om een e-mail te sturen naar info@byfemke.com. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?Laat je gegevens achter en we nemen graag contact met je op.