fbpx Skip to content

Social AdvertisingDoelgericht & effectief jouw doelgroep bereiken.

BYFEMKE staat voor elk bedrijf dat écht wil groeien klaar met expertise op het gebied van Instagram- en Facebook-advertising. Social Advertising is namelijk dé tool om jouw doelgroep efficiënt en effectief te bereiken. Door doelgerichte campagnes op te zetten, vergroten we niet alleen jouw doelgroep, maar creëren we ook duurzame binding met potentiële klanten.

De voordelen van Social Advertising

  • Grotere Naamsbekendheid: Bereik een breder publiek en vergroot de herkenbaarheid van jouw merk.
  • Meer Volgers op Social Media: Bouw een betrokken online gemeenschap op en vergroot het aantal volgers op platforms zoals Instagram en Facebook.
  • Stimulering van Webshop Verkopen: Leid potentiële klanten naar jouw webshop en stimuleer conversies.
  • Meer Fysieke Winkelbezoeken: Breng mensen naar jouw fysieke locatie door gerichte advertenties die lokale interesse wekken.
  • Toename van Nieuwsbriefinschrijvingen: Bouw een waardevolle database op door geïnteresseerden aan te moedigen zich in te schrijven voor jouw nieuwsbrief.

Onze werkwijze in vier stappen

  1. Analyse: We beginnen met een grondige analyse om de doelgroep en doelstellingen in kaart te brengen.
  2. Strategievorming: Op basis van ons vooronderzoek en gesprekken met jouw bedrijf of merk bepalen we de strategie van de campagne.
  3. Actieplan: De strategie wordt omgezet in een concreet actieplan, inclusief creatieve contentuitingen en targeting opties.
  4. Evaluatie: Na het voeren van de campagne evalueren we de resultaten en bespreken we mogelijkheden en optimalisaties voor toekomstige campagnes.

Wil je graag meer weten over Social Advertising en wat we voor jouw bedrijf of merk kan betekenen? Aarzel niet en stuur een e-mail naar info@byfemke.com.

Benieuwd naar de mogelijkheden?Laat je gegevens achter en we nemen graag contact met je op.